RECORD DEL GOVERN I L'INSTITUT ESPANYOL

Homenatge al professor assassinat a França divendres

Minut de silenci al Lycée i a l’Escola andorrana

Minut de silenci al Lycée Comte de Foix.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Govern es va sumar ahir al migdia al minut de silenci celebrat al Lycée Comte de Foix en record del professor assassinat la setmana passada a França. Els representants del Govern, el ministre de Relacions Institucionals, Educació i Universitats, Ladislau Baró, la ministra d’Afers Exteriors, Imma Tor, i el secretari d’Estat d’Educació i Universitats, Josep Anton Bardina, van assistir a l’acte realitzat a l’institut francès. De la mateixa manera s’hi van sumar els ambaixadors de França i Espanya, va informar l’executiu en un comunicat de premsa.

Paral·lelament, l’Escola andorrana es va sumar a l’acte d’homenatge, realitzant també un minut de silenci als tres centres educatius de segona ensenyança, d’Encamp, Ordino i Santa Coloma, així com al centre de formació professional d’Aixovall. Pel que fa al sistema educatiu espanyol, també es va efectuar un minut de silenci a la seu de la Margineda del col·legi espanyol María Moliner.

La víctima és un professor francès,DominiqueBernard, de57anys, que va morir apunyalat per un islamista divendres passat a l’institut públicGambetta-Carnot d’Arràs.

tracking