EL COTXE ES VA PRECIPITAR AL BUIT

Mor un home en precipitar-se al buit a la carretera de la Rabassa

La policia va fer una recerca perquè el difunt va sortir projectat del vehicle

Un moment de la recerca del conductor i estat en què va quedar el cotxe

Un moment de la recerca del conductor i estat en què va quedar el cotxeFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia i els bombers van trobar ahir mort el conductor d’un vehicle que es va precipitar al buit aprimera hora de la tarda a la carretera de la Rabassa, a la parròquia de Sant Julià de Lòria. La troballa del cos de l’home, de 37 anys i que era l’únic ocupant del vehicle sinistrat, es va produir amb el suport de la unitat canina passades les sis de la tarda a pocs metres del lloc on va quedar el vehicle totalment destrossat per l’impacte.

El difunt circulava en sentit pujada en un Porche Cayenne amb matrícula del Principat que va sortir de la calçada trencant la tanca de protecció, per la zona d’Aixirivall, i es va caure per un talús fins a quedar destrossat al fons de la vall, van explicar al Diari diverses fonts. El vehicle es va precipitar des d'una alçada d'uns 100 metres i la policia descarta que es tracti d'un accident.

Els fets van succeir a primera hora de la tarda d’ahir, pels volts de les quatre, quan els serveis d’emergència van rebre l’avís perun sinistre a la carretera laurediana. Els efectius es van mobilitzar perquè en un dels revolts de la carretera un cotxe s'havia precipitat des d’una zona molt elevada fins al fons de la vall per un talús, segons van indicar fonts de la policia. En arribar fins al vehicle van veure que no hi havia ningú a l’interior del cotxe i van iniciar la recerca del conductor, que es va mantenir fins dues hores després del sinistre.

Els efectius de la policia que van participar en la recerca van treballar amb el suport d’un helicòpter i d’un dron en una zona boscosa de la parròquia laurediana i ho va fer sense resultats fins que van trobar l’home difunt. La policia va indicar que es tractava “d’una zona molt escarpada” i que es buscava per si el conductor havia sortit projectat del vehicle sinistrat. A la recerca del conductor es va incorporar la unitat canina de la policia per fer el rastreig amb gossos, van explicar les fonts.La policiaEl cos de seguretatva esperar al lloc dels fets l’arribada de la batlle de guàrdia, Alexandra Terés, per procedir a l’aixecament del cadàver de l’home traspassat per la caiguda del vehicle.

Dos efectius observen el lloc de l'accident.

tracking