Crèdit de 3,2 milions per reformar edificis per a pisos

El Govern licita les obres per adequar sis immobles

Hotel Hermus del carrer René Baluard d'Encamp comprat per Govern per fer pisos a preu assequibleFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres ha aprovat avui dos crèdits ampliables de més de 3,2 milions d'euros per pagar les obres de reforma de sis edificis que s'adequaran per fer habitatges de preu assequible. El Govern exposa en un comunicat que els fons provenen de la partida d'1,5 milions prevista a la llei del pressupost per al recinte multifuncional durant l'exercici del 2024 i de la partida d'1.745.000 euros que inclou el pressupost per fer pisos de lloguer.

L'executiu ha aprovat en la reuníó d'aquest matí licitar les obres de sis dels immobles que ha adquirit per incorporar-los al parc públic d'habitatges amb un concurs nacional pel procediment obert i de modalitat de contractació ordinària. Els treballs s'han d'executar en un termini d'entre 12 i 18 mesos i les empreses interessades tenen fins a l'1 de desembre per presentar les ofertes.

COEX

El Govern ha adjudicat el concurs nacional per adquirir diversos ginys i vehicles delCOEX, per un cost total de més de 220.000 euros. Les adjudicacions han estat a l'empresaNorgredaServeis per un camió bolquet equipat amb sistema hidràulic per 134.600 euros; un raspall frontal per 15.499,95 euros; un equip de neteja de fitons i de barreres per 11.999,95 euros, un grup d'alta pressió per 24.999,95 euros i una pala orientable llevaneu per 14.999,95 euros. D'altra banda, i per la part a la companyia AutomòbilsPyrénéesse li ha adjudicat la compra d'un vehicle lleuger híbrid 4x4 per un import de 20.642 euros.

Alhora el Govern ha donat llum verda a la licitació d'un concurs nacional ambprocedimentobert d'una ambulància pel cos de bombers. Es tracta d'un vehicle 4x4 del tipus B o de suport vital bàsic.

Restauració de la Roureda

ElConselldeMinistrestambé s'ha aprovatl'adjudicació dels treballs de restauració i conservació de diferents sectors del jaciment arqueològic de la Roureda de laMargineda. L'empresa encarregada de dur a terme la intervenció és PETRA S.Coopper un import total de 30.503,55 euros.

tracking