Successos

Edgar Montellà anuncia que evoluciona "bé" de l'accident

El pilot explica en un vídeo que està pendent d'una operació de cervicals

Edgar Montellà ha fet un vídeo des de l'hospital

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Edgar Montellà, el pilotencampadàaccidentat el dissabte passat a la nit al pont del viaducte de la rotonda de les DosValires, ha compartit avui a través de les seves xarxes socials un vídeo on explica que es evoluciona favorablement i "tot està anant súper bé". El pilot apareix al llit amb un collar ortopèdic i afirma que el porta perquè està a l'espera d'una operació de cervicals després del sinistre que "malauradament" va tenir "podem explicar-ho i és com tornar a néixer".

Montellà va patir un greu accident quan circulava de sortida del túnel des d'Encamp en direcció a la Massana i va impactar contra un fanal i la tanca fins caure al buit. El vehicle es va precipitar des d'una alçada de 15 metres des la calçada i va quedar bolcat al costat del riu. El pilot encampadà, de 28 anys, ha passat uns dies ingressat a l'UCI.

Edgar Montellà envia en el vídeo un missatge de condol a la família de l'home que va morir en precipitar-se en un cotxe el dilluns a la tarda per la carretera de la Rabassa, des de la zona d'Aixirivall per un talús.

tracking