Afers exteriors

Tor reforça la cooperació amb els Pirineus Orientals

La ministra proposa una trobada anual entre Andorra i el consell departamental de la zona per "establir un diàleg regular"

Trobada d'Imma Tor amb el nou prefecte dels Pirineus Orientals, Thierry BonnierGovern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ministra d'Afers Exteriors, Imma Tor, s'ha desplaçat avui a Perpinyà per continuar reforçant la cooperació amb els territoris veïns, especialment amb els Pirineus Orientals, segons destaca Govern en nota de premsa. La ministra s'ha reunit amb la presidenta del Consell departamental dels Pirineus Orientals,HarmelineMalherbe, amb qui ha compartit la necessitat d'establir ·un diàleg regular per impulsarprojectesd'interès comú en benefici dels ciutadans dels dos territoris". Tor iMalherbehan convingut l'organització d'una trobada anual amb l'objectiu de "reforçar lligams" entre Andorra i les poblacions dels Pirineus Orientals. D'altra banda, Tor s'ha trobat amb el nou prefecte dels Pirineus Orientals,ThierryBonnier, amb qui s'han congratulat pel "bon funcionament de la cooperaciótransfronterera".

Les trobades han tingut lloc després que ahir se celebrés una nova sessió del diàleg transfronterer entre Andorra i Occitània. La ministra Tor ha viatjat a Perpinyà acompanyada de l'ambaixadora d'Andorra a França, Eva Descarrega.

tracking