Marsol anuncia 5.500 places per a la temporada d'hivern

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La ministra de Presidència, Economia, Treball i Habitatge, Conxita Marsol, va anunciar que es farien 5.500 autoritzacions per cobrir la quota de la temporada d’hivern. La ministra va destacar que “es preveia una bona temporada, amb bones perspectives”, i va afegir que les empreses d’esquí ja tenien resolt el 80% dels precontractes. Marsol va destacar aquest fet per evitar un efecte crida de temporers. “La majoria d’empreses ja tenen emparaulats els precontractes i ara es tracta d’una formalització”, va insistir, i va recordar que totes aquelles persones interessades a venir a treballar a Andorra sempre han de presentar-se amb un contracte.

Marsol també va explicar que en l’informe de la quota general que es fa dos cops l’any, el dictamen va ser favorable i es passaria al proper consell de ministres. En aquest cas, segons va indicar Marsol, seran 2.000 noves places amb què es vol donar servei a diferents sectors, com ara la construcció, el de serveis i diverses oficines.

Dictamen favorable també al registre de la bretxa salarial. Segons Marsol, en un termini màxim de dues setmanes s’entrarà al consell ministres.

tracking