FEDA destacarà el paper de les persones en la transició energètica a la Fira de la capital

L'estand estarà ubicat al Parc Central i disposarà de diversos espais interactius

Energia que sumaFEDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Sota el lema "Ets l'energia que suma", FEDA convida als visitants de la Fira d'Andorra la Vella, que torna el 27 d'octubre amb la 44a edició, a unir-se per accelerar la transició energètica, advocar per fonts d'energia renovable, promoure l'eficiència energètica i fomentar l'estalvi d'energia. L'estand estarà ubicat a la zona central de l'envelat del recinte al Parc Central i disposarà de diversos espais interactius.

En l'estand, els visitants es veuranimmersosen una experiència única en ajudar a resoldre un enigma plantejat per l'Ivi, un ésser encantat que resideix en un univers màgic. Alhora els visitants rebran un llibre d'instruccionsi s'endinsaran en un cub on s'amaga la resposta al mateix temps queaprendranmés sobre l'estalvi energètic, lesenergiesrenovables i la mobilitat sostenible.

FEDA explica que les persones que resolguin l'enigma amb èxit podran plasmar el seucompromísun món més sostenible en una fulla. Amb la suma de totes les fulles, l'Arbre dels propòsits serà més verd. Com a recompensa, els participants rebran una llibreta per continuar anotant les seves idees en pro d'un món millor, la qual podranplantarquan s'acabin les fulles.

L'equip de FEDA Cultura durà a terme dues activitats dirigides a un públic infantil, a partir de6anys, dissenyades per aprendre de manera divertida sobre què són els ODS i perquè són importants. Els tallers "Juguem amb els ODS" tindran lloc el dissabte 28 en dues sessions d'una hora cadascuna, a les 12 hores i a les 16 hores.

tracking