Secretaria d'Estat

Estand sobre l'acord d'associació amb la UE a la Fira

L'objectiu de la iniciativa és apropar a tota la població el projecte

Cartell de la Fira d'Andorra la Vella

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Govern posarà un estand a la Fira d'Andorra la Vella per informar del projecte d'acord d'associació amb la Unió Europea. L'objectiu de lainiciativaés apropar a tota la població aquest projecte per la diversificació i impuls futur del país, així com poder resoldre dubtes que la ciutadania pugui plantejar.

L'estand estarà dividit en una part amb informació general sobre l'acord amb un plafó informatiu, una bateria d'animacions i un espai d'informaciópersonalitzada amb la presència de l'equip de laSecretrariad'Estat per a les relacions amb la Unió Europea. D'altra banda, hi haurà una part on esconvidaràla ciutadania a plantejar qualsevol dubte, pregunta o comentari sobre aquest projecte. De la mateixa manera, el secretari d'EstatLandryRiba respondrà presencialment a algunes de les preguntes de la ciutadania cada dia des de l'estand apartirde les 18.30 hores. Les qüestions que no es puguin tractares respondrana partir de dilluns a la pàgina web www.adorraue.ad.

Debat i tallers amb els joves

La secretaria d'Estat ha organitzat el dissabte al matí una jornada d'intercanvi sobre Andorra, la Unió Europea i l'acord d'associació. L'acte tindrà lloc al Centre Cultural de la Llacuna i començarà a les 10 hores amb una intervenció inicial del cap de Govern, Xavier Espot i delSecretarid'Estat per a lesRelacionsamb la UE en la qual conversaran amb els assistents sobre l'acord d'associació.

A partir de les 11 horeshi hauràun debat sobre com es relaciona la Unió Europea amb els joves, quines oportunitats ofereix i quinssónels reptes que s'han d'afrontar.

tracking