Un contrabandista mossega un policia al Pas

Un altre home va ser detingut per insultar els agents

Dos agents de policia al Pas de la Casa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un control de la policia a un contrabandista de tabac al Pas de la Casa va acabar amb un agent lesionat per les mossegades que va rebre en un canell, segons informa el cos de seguretat. Els fets es van produir ahir a una botiga de la vila fronterera on els efectius intentaven controlar un home, no resident al país, per la seva possible vinculació amb el contraban de tabac. L'implicat anava evitant-los fins que el van localitzar a l'interior d'un establiment. El servei d'ordre explica que l'home "es va resistir i va intentar escapar mossegant fortament un dels policies en un canell i donant-li un cop de peu" i va ser finalment detingut.

L'home duïa més de 3.000 euros en efectiu i quan els agents van verificar la seva identitat van descobrir que en un control anterior s'havia identificat amb unes altres dades i a més tenia una ordre d'expulsió vigent. L'arrestat està acusat d'un delicte contra la integritat física i moral per lesions i d'un delicte contra la funció pública per resistència.

L'enfrontament amb la policia ha estat la causa d'una altra detenció aquesta setmana. El cos de seguretat exposa que els agents van procedir al control i identificació d'un home de 38 anys que va reaccionar "de manera desproporcionada i amenaçadora" i va insultar i cridar els agents. L'arrestat està acusat d'un delicte contra l'honor.

Incompliment d'expulsions

Un contrabandista més va ser arrestat també dimecres al Pas. En aquest cas els efectius del cos de seguretat van detenir un no resident de 35 anys per incomplir una ordre d'expulsió del país. L'home portava diverses bosses amb 40 cartrons de tabac valorats a preu de cost en uns 1.500 euros.

La mateixa infracció va ser la raó de l'arrest d'una dona de 34 anys ahir al matí a Escaldes. La detinguda ha estat acusada d'un delicte contra la funció pública per incomplir l'ordre administrativa d'expulsió, indica la policia.

Falsificació de documents

El servei d'ordre ha tornat a fer una intervenció per falsificació de documents per obtenir el permís de residència i treball. L'arrest s'ha produït aquest matí i la implicada és una dona de 34 anys no resident al país que ha quedat acusada d'un delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic.

tracking