Educació

Xerrades i tallers sobre l'oferta acadèmica i laboral al país

La iniciativa està oberta a tots els públics

Cartell de les xarrades i els tallers del Centre d'Orientació Educativa i Professional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centre d'Orientació Educativa i Professional del Ministeri de Cultura, Joventut i Esportsjuntamentamb els punts joves comunals han organitzat unes taules de professionals amb l'objectiu de presentar les possibilitats acadèmiques i donar a conèixer als joves l'oferta laboral dels diferentssectorseconòmicsdel país.

Les taules deprofessionalstindran lloc presencialment als espais dels punts joves dels comuns tots els dimarts i dijous entre el 7 i el 14 de desembre. Concretament, se celebraran deu taules professionals, centrades en àmbits com l'educatiu, el sanitari,informàticai novestecnologies, la comunicació o l'art. Alhora,hi hauràdos tallers de competències que seran impartits pel Servei d'Ocupació i empresa 'OpcióRRHH' i que tenencom aobjectiu ajudar les persones que hi participin a preparar una entrevista laboral i cuidar la seva imatge a xarxes socials.

Les persones interessades podran obtenir més informació i inscriure's a les diferents taules al web: https://www.guiajove.ad/taules-professionals. La iniciativa està oberta a tots els públics, però concretament s'ha pensat per als joves que estiguin cursant Formació Professional, Batxillerat, estudis universitaris, així com per aquells que finalitzen segona ensenyança o que es troben fora del sistema educatiu.

tracking