METEO

Avís groc per ventades a partir de la tarda

Les ràfegues poden arribar als 60 km/h als fons de vall i fins als 120 km/h als cims més alts

Avís groc per ventadesMeteo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La previsió de ventades per aquesta tarda, de fins a 60 km/h als fons de vall i 120 km/h als cims més alts, ha causat l'activació de l'avís groc a tot el país. D'altra banda, els cims han tornat a aparèixer nevats aquest matí, amb gruixos acumulats de fins a 5 centímetres de neu nova. Tot i això, el servei meteorològic indica que al migdia s'obriran algunes clarianes mentre que a la tarda tornaran les precipitacions, lleugerament més intenses, i la cota de neu pujarà ràpidament fins als 2.700 metres.

L'arribada d'un front càlid farà pujar lleugerament demà la temperatura deixant un temps "notablement més estable". El flux mantindrà l'alternança de núvols i clarianes sense previsió de precipitacions, segons Meteo. Les màximes se situraran als 13 graus a la capital i a un grau negatiu al Pas de la Casa.

El servei preveu l'acostament d'un tàlveg dilluns que farà augmentar lanuvolositati deixarà precipitacions febles al nord al llarg del dia. Aquestes es repetiran dimarts amb nevades febles a partir dels 1.500 metres.

Neu aquest matí a La Coma, a Arcalís

tracking