SUCCESSOS

Detingut un home a la duana per narcotràfic

Els agents van intervenir 100 pastilles d’èxtasi, 40 grams de fongs al·lucinògens, 3 de ketamina i 10 de resina de cànnabis

La droga comissada a la duana.GUÀRDIA CIVIL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Civil, com a resultat d’un control fiscal realitzat per efectius del cos d’ordre espanyol, va intervenir el passat dimarts la quantitat de 100 pastilles d’èxtasi MDMA, 3 grams de ketamina, 2,5 grams d’MDA, 40 grams de fongs suposadament al·lucinògens, diverses dosis d’LSD, 7 ampolles d’oli de cànnabis i 10,6 grams de resina de cànnabis, per la qual cosa va instruir diligències per un suposat delicte de tràfic de drogues.

La intervenció va tenir lloc cap a les cinc de la tarda, quan un vehicle marca Seat, ocupat per dues persones, va accedir a la duana de la Farga de Moles procedent d’Andorra pel carril d’importació.

Els agents de la Guàrdia Civil, després d’identificar-ne els ocupants, dos homes de 33 i 36 anys, tots dos de nacionalitat nord-americana, es van adonar que un d’ells desprenia una forta olor de cànnabis, per la qual cosa van procedir a la inspecció del vehicle, i van localitzar a l’interior i a l’equipatge del conductor les substàncies esmentades abans.

Després d’identificar el conductor, J. N. R., els agents van fer una inspecció més exhaustiva del vehicle i de l’equipatge d’aquesta persona i van descobrir a l’interior la resta de substàncies descrites.

Un cop verificada la taula de dosis mínimes psicoactives de l’Institut Nacional de Toxicologia, al conductor se’l va considerar l’autor d’un suposat delicte de tràfic de drogues.

Les diligències van ser lliurades al Jutjat d’Instrucció número dos de la Seu d’Urgell conjuntament amb el gènere confiscat i el detingut, que va quedar en llibertat.

tracking