Funeral d'Estat per Martí demà a Escaldes

La missa tindrà lloc a les 16 hores a l'església de Sant Pere Màrtir

Sales de vetlla del tanatori d'EscaldesFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'acte de comiat per Toni Martí serà demà a l'esglèsia parroquial de Sant Pere Màrtir d'Escaldes-Engordany. La missa funeral es farà a les 16 hores i la família de l'excap de Govern rebrà el dol avui de les 16 hores a les 20 hores i demà de les 10 hores a les 13 hores a les sales de vetlla del tanatori nacional d'Escaldes.

El cap de Govern, Xavier Espot, ha anunciat que es celebrarà un funeral d'Estat que estarà oficiat pel Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, i que comptarà amb l'assistència de diverses autoritats, entre d'altres el representant del Copríncep francès,Patrick Strzoda, que es desplaçarà des de París, i que ja ha fet arribar al Govern el condol per la defunció de Toni Martí.

El Principat viu avui la primera jornada de dol nacional de les dues que ha decretat el Govern, el que ha comportat l'anul·lació de tots els actes públics que hi havia previstos per avui i demà al país com a mostra de respecte per la desaparició de Martí ahir a la tarda als 60 anys de manera sobtada.

tracking