ENTITATS

El segon llibre 'Advocats d'Andorra' inclou 17 professionals

Fins a 400 exemplars seran distribuïts entre institucions i àmbits del sector

L'editor i el CEO del web a la presentació d'aquest matí.G.D

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'editorial JV Editor ha publicat aquest matí el llibre 'Advocats d'Andorra', el segon volum destinat al col·lectiu de l'advocacia i que inclou 17 professionals. El llibre és un recull de reportatges sobre diferents advocats del Principat amb la voluntat de mostrar la part "personal i humana" de la professió i "mostrar el seu dia a dia", segons ha explicat l'editor Joan Vigatà.

Es tracta d'un projecte d'autoedició que ha comptat amb la col·laboració d'AndBank i que disposa de prop de 400 exemplars que seran distribuïts de manera interna entre les diferents institucions i àmbits del sector. L'edició anterior va incloure 31 advocats i prop de 500 exemplars que van quedar exhaurits.

El llibre ha estat publicat de manera paral·lela amb l'estrena d'una nova pàgina web per al col·lectiu dels advocats, quiesquiandorra.com, on s'hi ha exhibit els diferents perfils i reportatges del llibre de forma digital. L'objectiu és apropar les persones que necessiten serveis d'advocacia als professionals del país i "convertir-se en el directori referent del sector", segons ha declarat el CEO del web, Eduard Vigatà. La pàgina compta també amb un apartat dedicat als arquitectes, àmbit en el qual se centrarà la tercera edició en paper que encara està en procés.

tracking