Negociació amb la UE

L'estudi d'impacte de l'acord d'associació estarà l'abril del 2024

ARI ha encarregat l'informe a l'empresa KSNET

Reunió per al pacte d'estat amb la Unió EuropeaSFGA/CEsteve

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L'empresaKnowledge Sharing Network (KSNET) ha estat l'escollida per Andorra Recerca i Innovació (AR+I) per fer l'estudi d'impacte econòmic de l'acord d'associació entre Andorra i la Unió Europea. L'entitat informa que s'ha escollit aquesta proposta entre d'altres motius perquè "dona garanties que l'estudi podrà estar disponible a final d'abril del 2024" i a més ofereix mecanismes de control permanent de la qualitat dels treballs realitzats, segons exposa en un comunicat aquest matí.

AR+I destaca que KSNET ha presentat una proposta metodològica "sòlida, pertinent, aplicable i adaptada a la realitat andorrana, presentada, a més, de manera detallada i explicant amb precisió què s'espera obtenir de cadascuna de les anàlisis que es realitzaran" per determinar l'impacte econòmic que tindria la signatura de l'acord d'associació que Andorra està negociant amb la Comissió Europea. I ressalta que l'equip està integrats per economistes amb una gran experiència que han realitzat estudis similars al que ara es contracta.

Set empreses es van interessar per participar en el concurs públic convocat al BOPA el 4 d'octubre i finalment es van rebre tres ofertes, segons indica AR+I. El patronat de l'entitat s'ha reunit aquesta setmana per fer l'adjudicació a l'empresa que ha obtingut la màxima puntuació després d'analitzar les propostes metodològiques i d'execució de les tres candidatures i fer l'obertura de les ofertes econòmiques.

tracking