COS D'EXTINCIÓ

Nomenats dos oficials de primera de bombers en període de prova

El càrrec és de nova creació i té l'objectiu d'avançar en la reorganització interna del cos

Bombers en una actuació a Escaldes en una foto d'arxiuFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Consell de Ministre ha aprovat avui a proposta de la ministra de Justícia i Interior, EsterMolné, el nomenament en període de prova de dos oficials de bomber de primera adscrits al Cos de Prevenció i Extinció d'Incendis i Salvaments (CPEIS), i per una durada de sis mesos.

El càrrec d'oficial de primera és de nova creació i té l'objectiu d'avançar en la reorganització interna del cos, tenint en compte les necessitats estructurals, professionals i de gestió delCPEIS. La Llei delCPEIS, fixa que l'escala executiva del cos s'ha de completar amb dos oficials de primera, figura que fins ara no existia.

Les funcions que hauran de complir els dos futurs oficials de primera, hi tindran assignades tasques com ara la coordinació i realització de projectes estratègics i que comportin a la participació de diverses unitats; la confecció de plans d'actuació en esdeveniments especials que comportin la participació de diverses unitats o un nombre important d'efectius; la realització de la memòria de funcionament anual delCPEIS; o la substitució de la direcció en situacions puntuals per delegació.

tracking