Cultura

Mostra de l'artista Orlan a la sala d'exposicions de Govern

La síntesi de la trajectòria de la francesa es podrà visitar a partir del 22 de novembre i fins a l'11 de febrer del 2024

Mostra de l'artista Orlan a la sala d'exposicions de Govern

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'última mostra de la programació del 2023 de la sala d'exposicions del Govern girarà al voltant de l'artista francesa Orlan. L'exposició, sota el nom 'El cos com a manifest', es podrà visitar a partir del 22 de novembre i fins a l'11 de febrer del 2024. L'artista és considerada una de les personalitats de referència mundial que conformen les avantguardes de la segona meitat del segle XX i del segle XXI i és coneguda per les seves obres i performances amb una forta crítica social, destaca l'executiu.

La mostra presentarà alguns dels temes i dels formats que la reconeguda artista ha treballat al llarg de la seva trajectòria, així com 'Orlan accouchant.. d'elle m'aime'; vídeos de les seves performances més icòniques, o la sèrie més recent que ha produït, 'Les dones que ploren estan enfadades'.

Govern indica que aquesta exposició substitueix la de l'artista Lita Cabellut, prevista per cloure la temporada i que finalment va haver de ser suspesa per motius tècnics i d'agenda de l'equip de la convidada.

tracking