INICIATIVA CIUTADANA

Mobilització per l'habitatge digne el 8 de desembre

La coordinadora ha convocat una concentració davant del Consell General dijous vinent

Manifestació per un habitatge digne

Manifestació per un habitatge digneFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Coordinadora per l’habitatge digne a Andorra, creada ahir, ha organitzat una mobilització per al 8 de desembre vinent. En el seu comunicat expliquen que “volem continuar mobilitzant-nos per un habitatge digne”, cataloguen les mesures de Govern com a “insuficients” i diuen que cal “continuar la pressió al carrer”. La coordinadora té la voluntat de fer una concentració “central” i “massiva” i, alhora, fer més accions abans de la protesta. Per tant, el grup organitzat ha convocat la ciutadania andorrana a una concentració el 16 de novembre al Consell General, ja que hi ha convocat un debat sobre l’habitatge.

La plataforma s’ha creat per coordinar les accions ciutadanes per reivindicar un habitatge digne al Principat i arran de la protesta convocada per DenunciAND el 31 d’octubre passat. La coordinadora anima a participar tothom de forma individual, alhora que també els sindicats, comunitats de veïns i plataformes vinculades amb el mateix propòsit. Durant els dies vinents asseguren que aniran concretant informació, com ara l’horari exacte de les accions, les demandes concretes per les quals volen lluitar i com participar activament en la coordinadora.

La Coordinadora per l’habitatge digne ha nascut a Telegram per tal de poder concentrar la informació important que es generi a DenunciAND en un sol punt i evitar així la pèrdua dels missatges importants. El perquè del grup, segons apunten els seus creadors, gira al voltant de la necessitat de coordinar les accions necessàries per afrontar la problemàtica de l’habitatge a la qual s’enfronta Andorra.

tracking