DETENCIONS

Detingut per robar 1.290 euros en productes cosmètics d'una perruqueria

L’home estava begut al moment de la detenció i també va insultar els agents

Un agent amb el seu vehicle.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir ahir un home de32anys en estat d’embriaguesa i no resident per un furt amb força en una perruqueria de la capital. Un testimoni va alertar el cos de seguretat quan va veure que una persona trencava la porta de vidre de l’establiment i accedia al seu interior. Les patrulles van arrestar l’home quan es trobava dins de l’establiment, que quan es va adonar de la presència de la policia va intentar marxar. L’home duia uns guants, s’havia apropiat d’una petita quantitat de diners en monedes i tenia preparada una bossa plena de productes de cosmètica que pretenia sostreure. La policia va informar que el preu de venda al públic dels productes era d’uns 1.290 euros i està en espera que s’estipuli el valor total dels danys.

Durant el trasllat de l’arrestat al despatx central va insultar els policies, així quetambé va ser detingut per un delicte contra l’honor, a més del delicte contra el patrimoni per furt amb força.

D’altra banda, la matinada passada la policia va detenir un altre home, de 33 anys, per conduir sota els efectes de l’alcohol i dijous a la tarda a la frontera del riu Runer es va arrestar una altra persona amb 0,85 grams de cocaïna que accedia al país en un autobús.

tracking