VISITA DIPLOMÀTICA

Espot i Macron es troben en el fòrum de la Pau

El cap de Govern va participar al Fòrum de la pau de París

Espot i Macron es troben en el fòrum de la PauSFG

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El cap de Govern, Xavier Espot, va participar ahir en la sisena edició del Fòrum de la pau de París, celebrada al Palau Brogniart, que va incloure més de 80 sessions de diferents temàtiques, com ara la protecció del planeta i de les persones, la confiança i la seguretat en el món digital, la construcció de la pau i la seguretat, o l’acceleració de la implementació dels objectius de desenvolupament sostenible.

Espot també va assistir al Palau de l’Elisi al sopar ofert pel president de la República Francesa i Copríncep d’Andorra, Emmanuel Macron, als caps d’Estat i de Govern presents al Fòrum de la pau. L’edició va estar centrada al voltant del tema Buscar un terreny comú en un món de rivalitat, va reunir alts mandataris, responsables d’organitzadors internacionals, de la societat civil, representants del sector privat, així com també de l’àmbit acadèmic, amb l’objectiu comú de trobar solucions als reptes més urgents del món.

Espot va intervenir en una sessió dedicada a donar resposta a la crisi climàtica i va exposar les accions que s’estan implementant a Andorra per donar resposta a la crisi climàtica, i va fer una crida a la sensibilització per als territoris més vulnerables al canvi climàtic, com ara les zones de muntanya. Entre d’altres mesures aprovades pel Govern, va explicar l’aprovació de la Llei de transició energètica i canvi climàtic.

Xavier Espot amb Emmanuel Macron.

tracking