esquí

Grandvalira Resorts inverteix 34,5 milions aquesta temporada

Les estacions preveuen obrir l'1 de desembre al 7 d'abril

Presentació temporada hivern Andorra Turisme i GrandvaliraA.R

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Turisme i Grandvalira han presentat aquest matí les novetats de la campanya d'hivern. Enguany, es la segona temporada conjunta d'Ordino Arcalís, Pal Arinsal i Grandvalira, on han invertit 34,5 milions d'euros per millorar infraestructures i serveis de les estacions, pràcticament el doble de la temporada passada. De la mateixa manera,han confirmat que la temporada d'hivern s'iniciarà l'1 de desembre i s'allargarà fins al 7 d'abril si les condicions meteorologiques ho permeten.

Entre les principals novetats, destaquen els cinc quilòmetres extra de pistes que enguany tindrà el sector de Canillo. Amb aquesta nova zona, l'oferta esquiable puja fins als 308 quilòmetres a tot el país.

Enguany també destaca l'oberturade nous mercats internacionals gràcies a campanyes realitzades al continent sud-americà que hanabastatColòmbia, Mèxic, Brasil i Argentina, amb aquestes iniciatives es buscarà el turismeprèmiumd'aquests països. Grandvalira també ha anunciat l'aposta pel contingut web i les xarxes amb nous continguts interactius pellandingvisitandorra.com, que inclou una vista de dron de totes les pistes, mapes interactius amb els principals atractius turístics i una funcionalitat de lectura del text per la gent amb discapacitat.

tracking