ARQUEBISBE D'URGELL

Vives acudeix al col·legi Sant Ermengol en el marc de les visites pastorals

El copríncep ha animat als alumnes a "no perdre l'estima per Andorra"

Visita pastoral de Joan-Enric Vives al col·legi Sant Ermengol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elcopríncepepiscopal i l'arquebisbe d'Urgell, Joan-Enric Vives en el marc de la visita pastoral ha acudit al col·legi Sant Ermengol. L'equip directiu acompanyat per l'arxipreste de les Valls d'Andorra, mossèn Ramon Sàrries i el delegat d'ensenyament del Bisbat d'Urgell, mossènPepeChisvert, ha rebut a l'arquebisbea les 11 hores a l'entrada principal del col·legi.

Vives ha dut a terme dues trobades, una amb els membres de l'equip directiu i una segona amb l'equip pastoral del col·legi. En ambdues reunions, Vives s'ha mostrat interessat pel funcionament dels equips l'organització interna de l'escola i les accions pastorals que es duen a terme al centre educatiu entred'altrestemes.

Al llarg del matí també ha pogut veure les instal·lacions del col·legi i ha aprofitat per compartir una estona amb els docents i els alumnes a qui ha animat a "no perdre l'estima per Andorra".

Vives ha fet un petit reconeixement com a president del PatronatRectordel col·legi. En les seves paraules d'agraïment, ha manifestat que amb aquest gest rebia "de cor" l'amistat de tota la comunitat educativa.

tracking