PROTESTA

Concentració per l'habitatge demà a la plaça del Consell

Els manifestants estan convocats a les set de la tarda coincidint amb el debat al parlament

Protesta del 31 d'octubre.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora per l’habitatge digne sorgida de la plataforma ciutadana DenunciAND ha convocat una concentració de protesta per a demà a les set de tarda a la plaça del Consell General. La convocatòria es fa coincidint amb el debat monogràfic que acollirà la seu parlamentària durant tota la jornada i que s’ha convocat arran de la manifestació organitzada pel moviment ciutadà el 31 d’octubre, que va aplegar més d’un miler de persones mobilitzades pels preus elevats dels lloguers dels habitatges.

Els organitzadors afirmen que la mobilització es fa davant el Consell General perquè “és la casa del poble, la casa de tots”, i des d’on ressalten que “s’ha de protegir el poble d’Andorra de les inclemències socials i ètiques”. La coordinadora fa una crida a la ciutadania perquè es mobilitzi i participi en la protesta “perquè representis els teus drets, els drets dels teus fills, pares, amics, els drets d’aquells que no poden cridar”. I recalquen que “el silenci i no actuar ens ha portat a aquesta situació”.

La concentració convocada per a demà per reclamar millors condicions per poder accedir a l’habitatge és la segona que organitza el grup ciutadà sorgit a les xarxes socials, i la prèvia a una nova manifestació que els organitzadors esperen que sigui molt nombrosa i que està prevista per al 8 de desembre.

tracking