Seguretat

Amenaça el propietari d'un local i marxa conduint amb 1,82 d'alcoholèmia

L'home va ser arrestat dimarts a la nit a Encamp

Prova d'alcoholèmia de la policiaSFP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha fet pública avui la detenció d'un home de 45 anys la nit de dimarts a Encamp després de fugir d'un bar on havia amenaçat el propietari de l'establiment. Els agents del cos de seguretat van controlar-lo minuts després conduint el seu vehicle amb una taxa d'alcoholèmia d'1,82 grams. El servei d'ordre acusa l'arrestat d'un delicte contra la llibertat per les amenaces i d'un delicte contra la seguretat col·lectiva per conduir en estat d'embriaguesa.

El cos de seguretat ha anunciat a més que aquesta setmana s'ha arrestat un conductor de 29 anys per donar 1,56 positiu en la prova d'alcoholèmia que se li va fer, i un altre conductor de 26 anys que va donar positiu en el control de drogues. La policia indica que aquest jove va ser sancionat també per conduir sense el permís corresponent i per no disposar de l'assegurança obligatòria.

Cocaïna

El balanç d'intervencions del servei d'ordre dels últims dies inclou un arrest a la frontera del riu Runer on es va controlar un turista de 34 anys que va entrar al país amb 5 grams de cocaïna.

tracking