finances

L'Estat assumeix 65.000 euros en concepte de crèdits tous impagats

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Estat ha hagut de fer front al pagament de dos crèdits tous per import de 65.055,78 euros concedits a dues empreses en el marc dels ajuts públics atorgats per fer front a la crisi econòmica provocada per la pandèmia de la covid. El BOPA va publicar ahir al matí que el Govern ha assumit al venciment a l’octubre l’execució dels avals corresponents a Miranda Pons Serveis, SL, per un import de 27.406,3 euros, i de l’Snack Bar La Riba, de 37.649,48 euros.

Les dues empreses es van acollir als programes extraordinaris d’avals per a negocis per l’emergència sanitària causada pel coronavirus que el Govern va impulsar per ajudar a pagar despeses de funcionament per protegir els llocs de treball mentre l’activitat econòmica estava aturada. L’Estat ha assumit ja més de tres milions per impagaments d’empreses que no han tornat els crèdits tous a les entitats bancàries i el Govern va anunciar que reclamaria per via judicial a les empreses els imports dels ajuts públics rebuts que no han pagat.

L’última vegada que el Govern va assumir crèdits tous ho va fer per un total de 108.726,75 euros. Aquests crèdits es van concedir per l’emergència de la covid.

tracking