Cossos especials

El Grup Heracles cedirà material per a emergències a Protecció Civil

El conveni signat amb l'empresa constructora inclou cinquanta lots amb equipament tècnic

Signatura del conveni entre Protecció Civil i el Grup HeraclesSFGA/JAViladot

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Protecció Civil i Gestió d'Emergències ha signat un conveni amb el Grup Heracles per a la cessió de material especialitzat en situacions d'emergència sísima o altres fenòmens naturals extrems. Segons ha explicat Govern a través d'un comunicat, es tracta decinquanta lots amb equipament tècnic, com ara, cascs de seguretat, llanternes, marcadors permanents, mascaretes FFP1, martells, metres, guants de treball, ulleres de protecció i cinta de senyalització.

El conveni també inclou el desplegamentd'efectius en cas excepcional de situació d'emergència catastròfica per tal de tenir personal tècnic que doni suport a les avaluacions d'edificis afectats.

El Govern ha afegit que l'acord s'emmarca dins d'unconveni que Protecció Civil va tancar al novembre de l'any passat amb els col·legis oficials d’enginyers, arquitectes i arquitectes tècnicsper col·laborar en situacions d’emergència que requerissin una avaluació dels danys d'estructures i així determinar-ne la seva habitabilitat.

La signatura ha comptat amb el secretari d’Estat de Justícia i Interior, Joan León, el director del Departament de Protecció Civil i Gestió d’Emergències, Cristian Pons, i el conseller delegat del Grup Heracles, Miquel Àngel Armengol.

tracking