IGUALTAT

Enquesta d'Acció Feminista de violència contra les dones

El qüestionari és anònim i estarà obert fins al 30 de novembre

Cartell de la campanya.ACCIÓ FEMINISTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Acció Feminista d’Andorra (AFd’A) ha iniciat la campanya d’enguany per al 25-N, Dia internacional contra la violència envers les dones, amb una enquesta pública dirigida a totes les dones. Els objectius de la campanya són posar en relleu els diferents tipus de violències que existeixen, recollir històries i experiències de violències viscudes a Andorra a través d’una pregunta oberta i obtenir un termòmetre del volum de dones que pateixen violències al Principat.

L’enquesta és totalment anònima i estarà oberta fins al 30 de novembre. Alhora es comparteix a través de les diferents xarxes socials de l’associació de manera que pugui arribar a moltes dones i aixíaconseguirel màxim de difusió i d’informació. Un cop analitzades les dadesAFd’Aen farà un recull estadístic i publicarà els resultats.

En paral·lel, cada setmana i fins al 25-N es publicaran stories a les xarxes d’AFd’A amb els diferents tipus de violència. L’associació, a més, prepara d’altres accions de sensibilització per al Dia internacional contra la violència envers les dones, que l’entitat anirà comunicant puntualment.

“Hi ha qui encara pensa que a Andorra no n’hi ha i per aquest motiu, des d’AFd’A volem conscienciar i conèixer històries reals de víctimes de violència contra les dones i donar-los veu”, va recalcar l’entitat en un comunicat.

tracking