Territori

Ampliació del termini d'ofertes per reformar pisos de lloguer assequible

El període inicial per adequar 134 habitatges acabava l'1 de desembre

El bloc adquirit a Roureda de Sansa.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El termini per presentar ofertes per reformar els edificis que el Govern ha adquirit per fer fer pisos a preu assequible es prorroga fins al 15 de desembre al matí, segons publica avui el BOPA. L'executiu havia fixat inicialment l'1 de desembre com a data per optar al concurs públic d'adjudicació dels treballs de sis edificis que integren el parc públic de l'habitatge on s'habilitaran 134 pisos.

La ministra Conxita Marsol ha explicat aquesta tarda que el termini s'amplia a petició de les empreses constructores, que encara volien més dies per poder presentar els projectes però Territoria ha fixat aquesta data perquè les obres s'han d'adjudicar aquest any. El Govern preveu anunciar les ofertes guanyadores a finals de desembre.

Els edificis que s'han de reconstruir per fer pisos de lloguer assequible són els dos blocs de Ribasol d'Arinsal, que tindran 70 unitats; l'hotel Pellicer de Canillo que acollirà 18 pisos; l'immoble del carrer Dr. Palau número 12 de Sant Julià que es reconverteix en 4 habitatges; l'hotel Hermus del carrer René Baluard 9 d'Encamp on hi haurà 20 pisos públics; el bloc de l'avinguda Verge de Canòlich número 108 de Sant Julià en tindrà 8; i l'edifici del carrer Roureda de Sansa núnero 8 de la capital es transformarà en 14 habitatges.

El Govern va aprovar un crèdit de 3,2 milions per fer front a les despeses de les reformes dels primers pisos del parc públic. Els fons provenen d'una partida d'1,5 milions prevista en el pressupost de l'any vinent per al recinte multifuncional i una altra d',1745 milions del capítol d'habitatge. El període fixat per a la rehabilitació dels sis immobles oscil·la entre els 12 i els 18 mesos.

tracking