MALTRACTAMENT ANIMAL

Sanció de 6.600 euros a la botiga de la xarxa de tràfic de mascotes

Botiga d'animals vinculada al tràfic il·legal.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Justícia i Interior va imposar dues sancions de 3.300 euros a la botiga d’animals d’Andorra la Vella que formava part d’una la xarxa de venda il·legal de mascotes. El Govern va sancionar els titulars del negoci per infringir la Llei qualificada d’immigració sobre contractació il·legal de treballadors, segons va publicar el BOPA. La notificació es va fer amb un avís perquè no es va poder localitzar les persones titulars de la societat.

Els sancionats tenen vuit dies per recollir la notificació en persona al departament de policia o es considerarà que han estat informats degudament de les dues sancions imposades.

L’establiment va ser escorcollat per la policia en el marc de l’operació que conjuntament amb els mossos va desmantellar una xarxa que es dedicava al tràfic il·legal de gossos i gats. Les autoritats judicials van decretar el bloqueig de comptes i propietats dels membres de l’organització criminal a Espanya i a Andorra, i es va considerar que la botiga de la capital era punt de pas dels cadells des dels països de l’Est. Els integrants no complien la reglamentació en la cria d’animals, que es feia fora del país en condicions molt perjudicials per als animals.

tracking