ACTUACIONS POLICIALS

Detingut en un local per portar una navalla de 8,5 centímetres

L’arrestat es barallava amb un home quan la policia l’ha escorcollat i ha trobat la navalla

La seu central de la policia.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La policia ha detingut aquesta matinada un home de 36 anys per portar una navalla de 8,5 centímetres de fulla quan va ser controlat per barallar-se amb un altre home a l’exterior d’un local d’oci nocturn de la capital. El cos de seguretat va remarcar que l’home no va exhibir l’arma blanca en cap moment de l’enfrontament i que la portava a la butxaca de la jaqueta. El segon implicat en la baralla, un home de 37 anys, també va ser arrestat per amenaçar de mort el primer davant els agents policials.

El servei d’ordre va indicar que van haver de requerir una ambulància, perquè l’home de 37 anys presentava ferides al rostre, i va ser llavors que va reaccionar de manera “desproporcionada, proferint injúries envers els agents”. Els homes estan acusats de delictes contra la integritat física i moral i contra la seguretat col·lectiva pel port prohibit d’una arma blanca, i en el segon cas també d’un altre contra la llibertat per les amenaces i contra l’honor per les injúries.

El cos policial va detenir un home de 31 anys dijous al matí cap a les 11 hores per un robatori de diners que s’havia produït a finals d’octubre en un hotel d’Encamp. L’implicat hauria sostret la recaptació que contenia la caixa registradora de l’establiment i la investigació del cos de seguretat ha permès identificar-lo i arrestar-lo.

La policia va informar a més de l’arrest aquesta setmana d’un home de 52 anys per conduir embriac, amb una taxa d’1,56 grams per litre de sang.

tracking