fauna

Els banders aconsegueixen sedar i controlar una cabra ensalvatgida

La cabra rescatada.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos de banders va realitzar divendres una actuació amb l’autorització corresponent del Departament d’Agricultura, on van dur a terme la captura d’una cabra ensalvatgida al Rec del Solà. L’animal, tot i el seu estat frenètic, va poder ser reduït sense que sofrís danys gràcies a la tècnica de sedació química per injecció a distància.

Després de la captura, la cabra ensalvatgida va poder ser retornada al seu propietari per dur a terme un control sanitari de l’animal per assegurar-se que no hagués sofert cap d’any durant l’operació dels Banders i per veure si tenia alguna patologia.

Aquesta actuació se suma a les més de 2.700 trucades, que han derivat en més de 1.700 actuacions, a les quals han hagut de respondre el cos de Banders durant l’any vigent, fet que demostra que la població cada vegada té més coneixement i consciència de la tasca que desenvolupa el cos, que té l’objectiu i vocació d’impulsar accions encaminades a la protecció i a la conservació del medi natural del Principat i dels organismes que hi habiten al servei de la comunitat.

tracking