INICIATIVA SOLIDÀRIA

La caminada contra el càncer recapta prop de 12.000 euros

L'acte d'entrega del xec.ASSANDCA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La caminada contra el càncer, organitzada per l’Associació Andorrana Contra el Càncer (Assandca), ha recaptat aquest any un total d’11.763,57 euros, una xifra que supera la d’edicions anteriors. L’entitat va destacar ahir en un comunicat que l’import és la suma dels diners recaptats amb la venda de les samarretes oficials, que ascendeix a 11.063 euros, més els 700 euros aportats per la Fundació Jacqueline Pradère.

En aquesta edició, tot i no haver-se venut totes les samarretes, sí que s’ha superat la recaptació en gairebé 2.000 euros respecte a l’any passat. El xec va ser lliurat dijous conjuntament per Cristina Urbiola, en representació de la Fundació Jacqueline Pradère, i Josep Maria Charques, en representació de Grup Pyrénées, al president d’Assandca, Josep Saravia.

El nombre de participants en la Caminada va roondar al voltant dels 1.500, una xifraque també va ser superior a la de la passada edició. Els assistents van caminarquatre quilòmetres pels carrers d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany i tal com van recordar des de l’organització, va ser de nou “una gran marea de colorsformada per famílies, amics i fins i tot mascotes, amb sortida i arribada a la plaça de Poble”.

Els organitzadors van agrair “la gran implicació que van tenir els participants” i van recordar que l’aportació en la compra de la

samarreta era voluntària. Josep Saravia també va agrair el suport dels patrocinadors.

tracking