Cultura

El segell Andorra Selected ja compta amb 27 integrants

Els membres que van rebre la placa.@ANDORRAWORLD

Publicat per
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

Un total d’onze negocis s’han incorporat al segell prèmium de l’Andorra Selected després de superar la segona ronda d’avaluacions. Amb aquests, la marca turística, creada ara fa un any, ja compta amb 27 membres que han aconseguit acreditar el nivell màxim de qualitat de serveis. Ahir al vespre Andorra Turisme va celebrar una gala on va fer entregar d’una placa als establiments perquè es pugui identificar que disposen del segell prèmium.

“Felicitar totes les empreses i comerços que han entrat al segell, en farem una bona promoció i estem molt orgullosos de fer la presentació”, va declarar el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres. L’objectiu és promocionar aquesta marca a escala internacional “d’una manera diferent del que s’està comunicant l’altra oferta turística andorrana”, va detallar Torres.

Per poder rebre aquest distintiu, els sol·licitants van haver de passar per una avaluació d’una comissió d’experts de l’estranger que van analitzar si complien les condicions que es demana des de Turisme per entrar dins de l’Andorra Selected. Sempre sota la mirada d’una comissió de supervisió integrada per membres d’Andorra Turisme, la Confederació Empresarial Andorrana i la Cambra. Tots aquests van auditar criteris com l’exclusivitat, la singularitat, la personalització, el servei en idiomes, l’alta qualitat del producte o polítiques sostenibles, entre altres.

El ministre també va explicar que hi va haver diverses demandes i que després de les comprovacions “n’hi ha alguns que se’ls demana que facin millores perquè es puguin incorporar al segell”. D’aquí a sis mesos es tornarà a fer una nova valoració perquè hi puguin entrar nous associats.

tracking