EMPRESES

Premi europeu al fons de reserva de jubilació

Els jutges han valorat els bons resultats històrics i una estratègia d'inversió "robusta"

La directora del FRJ, Eulàlia Orobitg amb Diane Brückler, Managing Director de Virtus Investment Partners

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La revista Investments & Pensions Europe va donar a conèixer ahir per la nit, en el trancurs d'una gala celebrada a Viena, els guardons en els seus premis anuals on es reconeixen les millors pràctiques en fons de pensions a nivell europeu. En aquesta edició, el Fons de Reserva de Jubilació, ha estat reconegut amb el premi al millor fons de pensions de països europeus amb menys d'un milió d'habitants. El FRJ ha estat distingit com a fons estrella "rising star" en la categoria de fons públics.

El FRJ competia amb 330 fons de 23 països i els jutges han valorat els bons resultats històrics del fons i una estratègia d'inversió que qualifiquen de robusta. Alhora han destacat l'organització i la governança del fons incloent-hi els esforços per implementar aspectes d'inversió sostenible.

El president del FRJ, Jordi Cinca s’ha mostrat satisfet pel premi i l’ha agraït en nom del tots els membres del Fons, i ha manifestat que "és un reconeixement a una tasca de tot un equip que gestiona el fons amb rigor i eficàcia i amb uns criteris de gestió coherents amb els objectius a mig i llarg termini que ens fixa la Llei"

Investments & Pensions Europe, és la publicació de referència a Europa en matèria de pensions i inversió. Anualment entreguen uns premis en reconeixement als millors fons de pensions europeus.

tracking