SEGURETAT SOCIAL

Retard de dos dies en el pagament de les pensions de retir de la CASS

La parapública assegura que avui finalitzaran els abonaments pendents

Façana de la CASS.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El representant dels pensionistes al consell d’administració de la Caixa Andorrana de Seguretat Social, Jacint Risco, va afirmar que avui s’acabarien de fer els pagaments de les pensions de la CASS. Segons va informar la CASS, els pagaments de les pensions s’envien el 25 de cada mes a la nit i es reben el 26, com a molt tard el 27. Tot i així, ahir es van produir queixes per part de pensionistes que encara no havien rebut l’abonament.

Segons Risco, el problema va ser a causa de manca de previsió: “Tenint en compte que venia el cap de setmana l’ordre de pagament s’hauria d’haver efectuat divendres passat i no dilluns, com és el cas.” Risco va acceptar que es tractava d’una errada de la Caixa Andorrana de Seguretat Social i va assegurar que entre ahir i avui, depenent de l’entitat bancària, els jubilats rebrien les pensions. Félix Zapatero, president de la Federació d’Associacions de la Gent Gran, va confirmar que alguns dels afectats ahir a la tarda ja havien rebut la pensió, i en la línia de Risco va argumentar que “això s’hauria solucionat enviant l’ordre de pagament divendres passat”. Segons Zapatero, no hi havia hagut cap comunicació per part de la CASS per explicar la demora.

Risco va demanar excuses per aquest retard i va afirmar que havia enviat instruccions als encarregats d’efectuar l’ordre de pagament, de manera que no es tornin a produir demores com aquesta en el futur.

tracking