COL·LECTIUS

Denúncia per “l'escarni públic” de la mort d'un gat

Les associacions animalistes mostren el neguit pel vídeo a les xarxes

Matrícula abonyegada per l'impacte d'un gat.XARXES SOCIALS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les associacions GosSOS, Laika, ARPA, Ronronejant i NAMI van fer un comunicat per denunciar “públicament i davant l’administració” el que consideren “escarni públic del patiment i la mort d’un animal”, i demanen que “s’actuï”. La denúncia fa referència al vídeo que Ferrariman va pujar a les xarxes socials i afirmen que “apareix la matrícula abonyegada del cotxe amb un gat mort estès a terra acompanyat del comentari: cotxe 1 gat 0”.

Les entitats indiquen que el vídeo ha desaparegut ja de les xarxes i asseguren que “demostra una actitud totalment inhumana i reprovable” i també irresponsable. Els col·lectius remarquen que fan aquesta valoració “amb tristesa” perquè saben que aquest tipus de contingut arriba a moltes persones, especialment molt joves, “que potser encara no tenen prou eines per visionar críticament imatges tan lamentables com aquesta”, i recalquen que diuen “no al maltractament i l’escarni del patiment animal”.

Ferrariman, un empresari de 48 anys, s’ha fet conegut pels continguts que publica a les xarxes socials amb el seu vehicle Ferrari com a protagonista. Un dels vídeos que va penjar a les xarxes el conductor que es defineix com a “creador digital” va ser la base de l’arrest per les imprudències que els agents del cos van comprovar. Ferrariman va ser detingut per un delicte de conducció temerària.

tracking