Gili centra el programa electoral en l'habitatge i l'urbanisme a Escaldes

Consens ha presentat un projecte continuista que posarà les persones "al centre de tota acció"

Presentació de la candidatura de ConsensConsens

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura de Consens per Escaldes-Engordany s'ha presentat aquest matí. La llista definida per la número 1, Rosa Gili, està formada per gent que "representa a tots els col·lectius de ciutadans que viuen a Escaldes-Engordany"i que barreja l’experiència amb la il·lusió i ganes de treballar dels qui volen sumar per la parròquia".

La candidatura de Consens per Escaldes-Engordany, liderada per Rosa Gili i Joaquim Dolsa que opten a la reelecció, han presentat "un projecte continuista centrat en les persones". I és que com ha ressaltat Gili "per nosaltres el centre de tota acció són les persones".

Consens té clar que actualment una de les problemàtiques que més preocupa a la ciutadania és l’habitatge i el creixement urbanístic. I és per aquest motiu que aquestes qüestions seran dos eixos importants del programa electoral com també ho seran les qüestions socials, donant continuïtat i impuls al departament d’Acció Social creat durant aquest mandat. Així, des de Consens per Escaldes-Engordany es té per objectiu “fer del comú una institució més propera al ciutadà”.

tracking