ADJUDICACIÓ D'OBRES

La protecció d'un corredor d'allaus costarà 257.032 euros

Un tram de la carretera de Montaup.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell de ministres va aprovar ahir l’adjudicació del projecte de protecció d’un corredor d’allaus sobre la carretera CS-240. Segons va explicar Guillem Casal, ministre portaveu, en la roda de premsa posterior al consell, aquesta adjudicació compleix dos objectius: d’una banda, es fa amb la voluntat de continuar millorant la seguretat de la xarxa de carreteres i, de l’altra, també té com a comesa el fet de minimitzar el tancament a l’època hivernal de la carretera CS-240 de Montaup.

Segons va detallar Casal, el Govern va adjudicar la que és la fase 1 del projecte de protecció del corredor d’allaus, concretament al vessant de la Sauvata, amb una possible afectació a aquesta via secundària de Canillo.

L’adjudicació va recaure sobre l’empresa Desplom i es va realitzar amb un pressupost total de 257.032,06 euros. Les obres que cal realitzar per dur a terme aquesta primera fase del projecte consisteixen en la construcció d’un sistema paraallaus mitjançant rastells de fusta al vessant de la Sauvata. Per a la realització d’aquestes tasques, el termini d’execució que estipula l’adjudicació és de dos mesos i mig, que es comptaran a partir del dia posterior a la signatura del contracte.

Segons Govern, un cop que s’hagi finalitzat l’actuació, s’aconseguirà que els talls de la carretera es produeixin només en situacions excepcionals, la qual cosa provocarà que s’incrementi també la seguretat de tots els usuaris de la via.

tracking