guardiola de les pensions

Reconeixement europeu per al fons de reserva de jubilació

‘Investements & Pensions Europe’ el premia com a millor fons

La directora de l'FRJ, Eulàlia Orobitg.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La revista Investments & Pensions Europe va donar a conèixer dimarts a la nit, en el transcurs d’una gala celebrada a Viena, la capital austríaca, els guardons en els premis anuals, en què es reconeixen les millors pràctiques en fons de pensions en l’àmbit europeu. En aquesta edició, el fons de reserva de jubilació ha estat reconegut amb el premi al millor fons de pensions de països europeus amb menys d’un milió d’habitants. El fons de reserva de jubilació ha estat distingit com a fons estrella rising star en la categoria de fons públics.

El fons de reserva de jubilació competia amb 330 fons de 23 països i els jutges han valorat els bons resultats històrics del fons i una estratègia d’inversió que qualifiquen de robusta. Alhora, han destacat l’organització i la governança del fons incloent-hi els esforços per implementar aspectes d’inversió sostenible.

El jurat ha destacat els objectius estratègics: un fons del primer pilar impulsat per rendiments superiors a la inflació, una governança sòlida i una inversió sostenible; mantenir una estructura de costos molt baixa permet assolir els objectius del fons, i haver fixat objectius ESG i establert un seguiment amb relació a aquests objectius a tots els gestors externs.

El president del fons de reserva de jubilació, Jordi Cinca, es va mostrar satisfet pel premi i va manifestar que “és un reconeixement a una tasca de tot un equip que gestiona el fons amb rigor i eficàcia, i amb uns criteris de gestió coherents amb els objectius a mitjà i llarg termini que ens fixa la llei”.

Investments & Pensions Europe és la publicació de referència a Europa en matèria de pensions i inversió. Anualment entrega diversos premis en reconeixement als millors fons de pensions europeus.

tracking