Detingut un advocat per falsificar receptes

L'arrestat hauria provocat un perjudici de 9.521 euros a la CASS

La seu de la CASS.ARXIU

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un advocat de 52 anys ha estat detingut per falsificar receptes per obtenir un medicament específic que va adquirir a més d'una desena de farmàcies. L'arrest es va produir ahir al matí arran d'una denúncia de la CASS que va detectar irregularitats en la recepta amb la qual comprava el fàrmac, segons informa el cos de seguretat. L'import total de compra del medicament ascendeix a 13.263 euros i la Seguretat Social li ha reemborsat 9.521 euros que ara li reclama.

La policia explica que la CASS va comprovar que l'home havia manipulat la prescripció mèdica original per comprar el fàrmac i en revisar els reemborsaments que se li havien fet es va verificar que "havia adquirit en excés" el medicament des del gener del 2020.

El cos de seguretat destaca que l'escorcoll que es va fer al lloc de treball del lletrat i al seu domicili els agents van "trobar indicis de la manipulació de les receptes". L'arrestat està acusat d'un delicte contra el patrimoni, contra la seguretat en el tràfic jurídic i contra la salut pública per haver falsificat les receptes mèdiques.

tracking