Gili centrarà el seu programa en l'habitatge i el creixement urbanístic

Consens va presentar ahir una llista que té la voluntat de fer una parròquia “per la gent que hi viu i hi treballa”

Rosa Gili.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura de Consens per Escaldes-Engordany es va presentar ahir al matí com una llista que aglutina diferents sensibilitats i idees amb la voluntat de fer d’Escaldes-Engordany una parròquia pensada per la gent que hi viu i hi treballa. Una candidatura que, com bé va definir la número 1 de la llista, Rosa Gili, està formada per gent que “representa tots els col·lectius de ciutadans que viuen a Escaldes-Engordany” i que “barreja l’experiència amb la il·lusió i ganes de treballar dels qui volen sumar per la parròquia”.

La candidatura de Consens per Escaldes-Engordany, liderada per Rosa Gili i Joaquim Dolsa, que opten a la reelecció, presenta un projecte continuista centrat en les persones. I és que, com va ressaltar Gili, “per nosaltres el centre de tota acció són les persones”. D’aquí que la majoria de les propostes de la candidatura, que es divideixen en diferents blocs, recullin i representin les inquietuds dels ciutadans d’Escaldes-Engordany.

En aquest sentit, els integrants de Consens tenen clar que actualment una de les problemàtiques que més preocupen la ciutadania és l’habitatge i el creixement urbanístic. I és per aquest motiu que aquestes qüestions seran dos eixos importants del programa electoral, com també ho seran les qüestions socials, donant continuïtat i impuls al departament d’Acció Social creat durant aquest mandat.

tracking