Laura Mas anuncia que s'invertiran 20 milions d'euros a Encamp

Al programa hi ha 80 propostes “fruit” del treball del mandat

Laura Mas i Xavier Fernàndez.Josep Dallerès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Laura Mas i Xavier Fernàndez, números 1 i 2, respectivament, de la candidatura d’Units per al Progrés + Demòcrates + Independents d’Encamp, van presentar dimecres els eixos estratègics del programa d’eleccions comunals del 17 de desembre vinent. El programa projecta “més de 20 milions d’euros en inversions per a Encamp i el Pas de la Casa” i “80 propostes que són fruit del treball fet els darrers quatre anys al capdavant del comú”, però que alhora incorporen també les aportacions dels nous candidats i de l’escolta que hem tingut amb la ciutadania”, va manifestar Mas.

Mas va explicar el programa, dividit en tres grans eixos pel que fa a aquestes inversions: l’embelliment i la millora de l’espai urbà; continuar consolidant la parròquia com a destinació de turisme familiar i esportiu, i millorar les instal·lacions o construir-ne de noves, per al benestar dels ciutadans.

La candidata va refermar que es farà especial atenció al col·lectiu dels joves i al de la gent gran, amb projectes com el trasllat de les dependències actuals del Llaç i de l’àrea de Jovent al nou parc de l’Ossa, i un nou casal i centre de dia per a la gent gran. També va voler ressaltar l’especial dedicació que es donarà al poble del Pas de la Casa. De la candidatura va destacar que “tots tenen un alt grau de coneixement de les necessitats de la parròquia”.

tracking