educació

La Universitat Europea inaugura la nova seu ampliada

El recinte compte amb una recepció i equipaments per fer-hi formacions

Inauguració de la seu ampliada de la eUniv a Sant Julià.

detail.info.publicated
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

La Universitat Europea (eUniv) ha inaugurat aquesta tarda la nova seu ampliada a Sant Julià de Lòria. El recinte disposa d’una recepció per atendre demandes, un indret per encabir-hi els serveis acadèmics i també aules que serviran per impartir-hi sessions formatives. Ara només faltarà enllestir cinc plantes que estan previstes que estiguin operatives el 2024.

"L’esforç que hem fet aquí és molt gran, ara ja disposem de tres plantes completes més l’entresol i disposem de cinc pisos en el qual podrem fer la nostra activitat acadèmica i fins i tot residencial", ha valorat Marc Escolà, protonotari acadèmic de la Universitat Europea. "És el punt tres anys després de començar on volíem arribar i ho hem aconseguit", afegeix Escolà.

A l’acte hi ha assistit el secretari d’Estat d’Educació i Universitats, Josep Anton Bardina, pel qual ha destacat la importància de la universitat per continuar portant talent en el país. L'ha acompanyat el cònsol major de la parròquia, Josep Majoral, qui ha agraït a les persones que han facilitat la creació i la implementació, des del 2019, d’aquest projecte universitari de classes en línia. Abans d'això, el mossèn Pepe Chisvert ha beneït la seu.

A banda de la recepció i els serveis acadèmics, el centre compta amb equipaments com l’aula Noguera, que amb una capacitat per una cinquantena de persones, servirà per fer-hi les defenses de les tesis i altres activitats; o el Seminari Layret, on s'impartirà formació continuada, com cursos o seminaris dels doctorands. Aquesta té una capacitat per una vintena de persones.

tracking