manifestació

La coordinadora de l'habitatge assegura que I'Estat "coarta" la voluntat ciutadana

El ministeri d'Interior ha refusat el recorregut de la propera protesta del 8D

Cartell de la manifestació per un habitatge digneCoordinadora DenunciAND

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La coordinadora per l'habitatge ha publicat un comunicat a les xarxes catalogant a l'Estat de "coartar la voluntat ciutadana d'expressar-se lliurement, pel camí escollit". L'organitzadora ha respost a la negativa del ministeri d'Interior quant a autoritzar el recorregut per la propera manifestació el 8 de desembre, incidint en el fet que s'han esgrimit arguments en uns informes tècnics "als quals els sol·licitants de la manifestació no han tingut accés".

A partir d'aquí la coordinadora es pregunta si tot no és "una estratègia encoberta per impedir al turista assabentar-se dels problemes d'habitatge a Andorra, dels abusos, de l'especulació" i alhora "protegir els negocis dels mateixos que són tenedors dels habitatges, dels familiars de qui governa" a més de "protegir la imatge de país idíl·lic".

En el comunicates qüestionensi l'informe negatiu és degut a "a queno es veuen preparats per a mantenir el control i l'ordre d'una manifestació que es proclama pacífica o si només estan en disposició d'executarles directriusque se'ls encomanen des de dalt". I asseguren que "les lleis les fan ells, és a la seva llei i està feta la seva mesura". Lacoordinadoraper l'habitatge està valorant el recorregut a realitzar a causa de "l'amenaça".

tracking