CAMPS DE NEU

Les estacions ajornen l'obertura a dimarts

La pluja de les darreres hores ha obligat a traslladar l’estrena

La Coma d'Ordino ahir a la tarda.ORDINO ARCALÍS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les precipitacions de les darreres hores han obligat a traslladar la data d’obertura de les estacions de Grandvalira Resorts, va informar ahir el domini. Si les condicions meteorològiques ho permeten, Grandvalira i Pal Arinsal obriran dimarts 5 de desembre. Tanmateix, Ordino Arcalís romandrà tancada fins a la mateixa data a causa de l’evolució dels darrers episodis meteorològics. Properament, es comunicaran de nou les condicions d’obertura. Les estacions d’esquí tenien previst obrir les pistes aquest cap de setmana, però la pluja de les darreres hores ha obligat a endarrerir l’inici de temporada, que sí que va poder estrenar fa dos divendres l’estació d’Ordino Arcalís, que va aprofitar la nevada de mitjan setmana.

Per la seva banda, L’Abarset va iniciar la temporada ahir, com estava previst, tant l’après-ski com el restaurant, que oferirà dinars i sopars. La festa de preopening serà avui, amb la DJ uruguaiana Tania Vulcano, que anirà seguida d’una agenda farcida de grans festes i molts DJ de referència del panorama internacional.

Així mateix, l’activitat de la visita al Pare Noel a Pal Arinsal, al sector de Canillo de Grandvalira i a la Cabaneta d’Incles d’Epic Andorra continua amb el calendari previst. Ambdues estacions obriran puntualment els telecabines de la Massana i Canillo per poder dur a terme aquesta activitat.

tracking