Astrié treballarà per l'habitatge i González anima a votar

Les catorze candidatures que concorren a les comunals fan l'enganxada de cartells

David Astrié i Miquel Canturri a l'enganxada de cartellsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El candidat de Demòcrates a la capital DavidAstriéha volgut destacar avui durant l'acte d'enganxada de cartells que la seva candidatura està formada per gent molt competent i que es tracta d'una llista molt potent amb la qual aspira a l'elecció. El candidat demòcrata ha reconegut que l'habitatge serà un dels temes centrals de la campanya malgrat que és més competència del Govern hi ha volgut recordar les actuacions que hi hahaguta la corporació en aquest àmbit com la cessió de terrenys i ha anunciat quehi haurànoves accions si surt reelegit.

Pel que fa aEnclarla segona llista que es presenta a la capital, han destacat que tenen clar devolen"fer polítiques en el dia a dia pels ciutadans". Segons el número 1 de la llista, Sergi González els temes que marcaran la campanya seran "l'habitatge, però sobretot la participació" el candidat assegura que "volem saber que pensa el poble i si realment algúelsha demanat aquests quatre anys si volien gastar-se 4 milions d'euros en unes fonts". De la mateixa manera González ha animat a tothom a votar i que no passi "el 48%delsvots que no vam tenir fa quatre anys".

La campanya electoral per renovar les corporacions comunals ha començat aquest migdia amb catorze llistes aspirants a aconseguir el suport dels 30.401 electors convocats a les urnes el 17 de desembre. Els electors de cinc parròquies tenen dues llistes per escollir, només els lauredians poden triar entre tres opcions per gestionar el comú i els canillencs ja saben que Jordi Alcobé i Marc Casal, els candidats de Demòcrates, seran els propers cònsols perquè és l'única candidatura que s'ha presentat a les eleccions.

Els candidats demòcrates d'Andorra la Vella amb Xavier Espot en l'enganxada de cartells

El candidats d'Enclar a Andorra la Vella

tracking