Mas vol donar continuïtat al projecte i Pujol aposta per més transparència

La cap de llista socialdemòcrata assegura que posaran el focus en l'habitatge

Laura Mas amb els membres de la llista demòcrata a Encamp en l'inici de la campanyaFernando Galindo

detail.info.publicated
Roger Saladrigues

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Laura Mas vol donar continuïtat el projecte que va iniciar en les passades eleccions. La líder de UP+ Demòcrates+ Independents a Encamp ha explicat que el programa de les eleccions del17 de desembreestà pensat per les persones.

Mas vol continuar amb la transformació urbana, acabar de consolidar la parròquia com una destinació esportiva i estar al costat dels ciutadans d'Encamp i del Pas de la casa.
El programa està "pensat per les persones, amb temes i solucions com l'habitatge i també volem el benestar del conjunt de la població", ha detallat la candidata. També ha dit que durant la Covid-19 ja van estar al costat de les persones i ara ho continuaran fent amb el tema de l'habitatge. "Ja vam fer mesures en aquests quatre anys i ho continuarem amb les mateixes i amb de noves", ha explicat Mas, que no ha volgut donar més detalls perquè demà presentaran propostes més concretes.
Alhora, durant la seva compareixença ha defensat que el seu mandat va ser transparent. Ho ha argumentat asseverant que es va consultar amb els majors de seixanta anys de cara a fer el nou casal d'avis o declarant també que "hem intentat sempre saber quines són les necessitats dels seus ciutadans i els serveis que volen". I ha insistit que si surten elegits "això continuarà sent així" i que tenen la intenció de fer participació ciutadana en projectes cabdals.

Demòcrates tindrà com a rival al PS, amb Marta Pujol i Josep Lluís Agudo de candidats. Pujol ha afirmat en l'inici de la campanya aquest migdia que vol liderar els ciutadans d'Encamp amb més transparència, donant veu a la població i impulsant canvis i polítiques en habitatge i urbanisme.

Pujol vol fer polítiques més transparents perquè considera que en algunes qüestions no s'ha transmès de la manera adequada. Ho ha exemplificat amb la nova concessió de l'estació de muntanya o amb el tema de l'habitatge. Aquest últim aspecte ho ha dit des d'un punt de vista global de país. En habitatge la cap de llista del PS ha remarcat que cal un departament d'habitatge per solucionar la problemàtica, així com un índex de preus de referència per fer polítiques i afavorir l'accés a l'habitatge a un preu assequible.
Sobre l'urbanisme hi vol posar molt d'èmfasis, ja que ha deixat clar que "no volem que la parròquia d'aquí a uns anys es converteixi amb un niu de torres massa altes com està passant a Escaldes". També té la intenció de fer inversions perquè "pensem que necessitem inversions", però alhora ha manifestat que s'han de realitzar amb responsabilitat i eficiència perquè "hem vist que ha augmentat molt l'endeutament del comú els últims quatre anys", ha explicat Pujol.

Candidatura del PS a Encamp a l'enganxada de cartells

tracking