Seguretat vial

Detingut després d'un accident per consum d'estupefaents

El jove de 25 anys va patir un sinistre de danys materials a Canillo

Accident d'aquesta tarda a Canillo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia ha fet públic aquest matí que el conductor implicat en l'accident de danys materials de divendres a la tarda a Canillo va ser detingut per donar positiu al consum de tòxics. El jove de 25 anys va patir un sinistre a la General 2, a l'altura del rocòdrom, quan circulava en sentit al centre del país i va xocar contra el lateral i la part frontal esquerra del cotxe contra la protecció de formigó que divideix la via.

Els agents han arrestat durant el cap de setmana tres conductors més per positius per alcoholèmia. Un dels detinguts, de 35 anys, va donar una taxa d'1,82 grams en la prova que se li va fer després que el cos fos avisat que es podria trobar en estat d'embriaguesa. Els agents el van controlar quan entrava a un aparcament i l'home va insistir a estacionar el vehicle però no li van permetre si no donava negatiu en la prova i "es va sotmetre al control de manera errònia i va arrencar desobeint les indicacions dels policies i accelerant cap a l'interior del pàrquing", explica el cos de seguretat. El conductor va ser controlat finalment i traslladat al despatx de la policia on va donar 1,82 a la prova d'alcoholèmia, motiu pel qual va quedar detingut. El servei d'ordre li acusa a més d'un delicte contra la funció pública per desobeir les indicacions dels agents.

Els altres dos conductors ebris van donar taxes d'1,64 grams, un home de 37 anys, i d'1,52 grams, un jove de 27 anys no resident al país, indica la policia.

Drogues a la frontera

El cos de seguretat ha fet públic aquest matí també dues detencions a la frontera del riu Runer de persones que accedien al Principat amb estupefaents. El primer arrest va ser dissabte al migdia quan els agents van controlar un turista de 23 anys amb mig gram de cocaïna. I dues hores després es va interceptar un altre turista, de45 anys, que portava 4,8 grams de la mateixa droga i a més va donar positiu en el control de tòxics al volant que se li va fer.

tracking