Escaldes

Gili defensa que "la gent visqui a Andorra i no a la Seu"

La número 1 ha criticat el model econòmic actual "dels pisos de luxe"

GiliConsens Escaldes

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Consensper Escaldes-Engordany ha presentat aquest matí les línies estratègiques per a la seva candidatura, advocant per una parròquia "de cohesió social", segons ha indicat el grup a través d'un comunicat.La número 1 de la candidatura, Rosa Gili, hadefensat que “la nostra gent visqui a Andorra i no a La Seu d’Urgell o Organyà” i ha criticat el model econòmic dels "pisos de luxe dels darrers anys". "Estar al costat de les persones és molt important i més tenint en compte el context socioeconòmic actual", ha afegit Gili.

Consens ha assenyalat la intenció de modificar el reglament i l'ordinació de prestacions socials en perspectiva de gènere, com ara, garantir l'habitatgedigne i proseguir alguns programes com Empodera't o Okupa't per als joves de la parròquia.

Algunes de les novetats que el partit ha proposat és l'habilitació d'un espai de consulta setmanal d’atenció psicològica i consultes de salut afectivosexual gratuïtes, així com d'una sala "intergeneracional de barri" per als parroquians.

tracking