Sant Julià

UL s'acull a la reducció del deute comunal a la meitat

El candidat a la reelecció fa balanç de les finances del seu mandat

Majoral, candidat número 1Unió Laurediana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unió Laurediana, Demòcrates, Acció i independents han celebrat la reducció que ha fet l'actual mandat de fins a un 50% en l'endeutament comunal en els darrers quatre anys, segons han indicat a través d'un comunicat. Majoral ha celebrat que es passi de 14 milions d'euros a 7 "gràciesa una gestió acurada, assegurant qualsevol despesa del pressupost del comú amb inversions eficients i planificades", segons informa el comunicat.

L’objectiu electoral és "continuar treballant per gestionar les finances comunals", optimitzar les despeses del pressupost i invertir-les de manera "eficient, planificada i beneficiosa". Les inversions de l'actual mandat, xifrades en 18 milions d'euros, han estat fetes "amb un criteri de sostenibilitat financera i una visió transversal a mitjà i llarg termini", segons valora la corporació.

Algunes de les altres línies estratègiques per a la candidatura és millorar la qualitat de l'aigua i invertir en l'eficiència de les instal·lacions, com es va fer amb el dipòsit d'aigua de Nagol, segons ha recordat, així com invertir en zones del fons de la vall, com Fontaneda i Faucellers.

tracking